Wat is diaetroxine?

Paarden therapie Amsterdam

 

 

 

 

Wat is diaetroxine?

Diaetroxine is een antidepressivum dat een sterke wisselwerking heeft met cholinerge receptoren. Het wordt ingenomen in tabletten of een vloeistof en begint binnen een week te werken. Het kan echter tot 3 maanden worden ingenomen met doses van slechts 10 mg.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste dosering krijgt, kunt u uw arts of de fabrikant bellen.

De voordelen van paardenfobie voor tieners

Voor tieners kan paardentherapie nuttig, plezieriger, belonender en beter beheersbaar zijn. Hoewel mensen kunnen twisten over de voordelen van paardentraining bij kinderen en jongeren of zelfs over het bestaan ervan, is het onder jongeren veel populairder geworden. Veel kinderen vragen waarom hun ouders geen paard voor hen kopen. In veel teksten en stukken, zowel politieke als literaire, wordt hun verteld dat er een reden is, namelijk dat hun ouders hen als kind niet hebben opgepikt vanwege het paard. Dit is een belangrijke manier om te bewijzen dat er goede redenen zijn waarom zij een paardenmens zijn geworden.

Op dezelfde manier zijn er ook ouders die hun kinderen vertellen dat ze paard moeten rijden als ze groot zijn en dat ook doen. Op deze manier krijgen zowel kinderen als hun ouders enig bewijs voor de kennis over paardentherapie. Voordat we hun gelijksoortige voordelen zien, moeten we eerst kijken naar hun verschillen.

Bont vechten en Roomie zijn

In een therapiesessie wordt het paard gecontroleerd om te voorkomen dat het zich op een te agressieve manier gedraagt. Als een paard te agressief is kan het zijn gevoelens niet onder controle houden, maar kan het verwondingen veroorzaken. Extreme verwondingen kunnen leiden tot amputatie. Met de juiste therapie kunnen de interacties milder en zachtaardiger zijn. Met zachte therapie├źn kan het paard een ge├»ntegreerd deel van de therapiebehandeling zijn.

Paardenwaarden en gebruik

De kalmerende werking van paarden op mensen is een van hun beste eigenschappen. Het is heel belangrijk te leren hoe paarden leven, omdat ze niet op de mens lijken. Van paarden wordt niet verwacht dat ze op de emoties van mensen inspelen, ze zijn er alleen wanneer dat nodig is. Het is belangrijk om ze vrij te laten rondlopen en ze niet te verwennen. Terwijl ze leren over hun handicap, is het geweldig als de therapeut ze zachtjes begeleidt door ze te voeren en te hanteren.

Een van de meest voorkomende gedragingen bij een misverstand tussen mens en paard is dat het paard vechtlustig wordt. Het is moeilijk om de juiste mensen te begrijpen en soms kan het een hele dag doorgaan, of zelfs langer! Aan de andere kant, als je mensen de gemiddelde gewoonte van een paard vertelt, zoals dat het in dezelfde ruimte slaapt als een mens of dat het liever in bomen klimt, zullen ze er geen probleem mee hebben.

Evolutie en socialisatie

Paarden verzorgen is meer dan typisch paardengedrag zoals slapen, eten, bewegen, handelen. Het kan ook mentale en emotionele taken omvatten. Als je een prachtig paard klaar wilt maken voor de verkoop, is de socialisatie op zijn plaats. Omdat paarden vaak mishandeld worden of per ongeluk geduwd, proberen ze te vermijden om aangeraakt te worden en zijn ze bang om hun ogen van de mens af te houden.

De moderne technologie pakt dit probleem echter aan en mensen zorgen meer dan ooit voor paarden, vooral kinderen . Er zijn bronnen om te leren en video’s te bekijken over paarden die zeggen dat het mogelijk is om een paard te leren en voor te bereiden zonder gebroken te worden door geweld of een paard te beledigen. Spelen en interactie in plaats van vechten is ook een manier om een paard voor te bereiden.

Beheer van drukke kenmerken

Het komt bij de meeste paarden voor dat ze, nadat ze gevoerd zijn, proberen weg te werken van een persoon. Ze zullen bijvoorbeeld in de wei of in de stal wachten tot het voederen klaar is. Zelfs wanneer de aandacht op de nieuwe aandachtsontvanger is gericht, zal het paard zich gedragen alsof het op iets wacht of ziet dat er niets aan de hand is. Een belangrijk ding om te weten is dat het paard niet zelfbewust is. Als er een ongezien gevaar opdoemt, zal het paard uit zichzelf reageren. Ze kunnen het touw doorsnijden dat hen in bedwang moet houden of zelfs wegsprinten van de persoon, zodat het gevaar kan worden vermeden. Zelfs als ze gewend zijn aan mensen, maar problemen veroorzaakt en je het gevaar uit de weg wilt ruimen, is het mogelijk om het geratel dat het paard kan opbrengen te verminderen. Het gebruik van tamme paarden is de beste manier om de controle van het paard op de mens te leggen of het dier te laten blijven als slaapgenoot.

Geestelijke gezondheid en beoordeling

Vroeger werd paardentherapie zeer ernstig genomen, ook om een onderscheid te maken tussen verschillende soorten paarden. Zo wordt bijvoorbeeld een goed getraind paard gekozen om mee te rijden, niet een landbouwhuisdier . Vandaag de dag is het een gebruikelijke manier om paarden te beoordelen en te behandelen, met name paarden die psychische stoornissen hebben. Daarnaast is het nog steeds belangrijk om met het paard te praten en het probleem te melden. Het is een van de eerste stappen om het paard te beschermen, zowel voor de begeleider als voor de persoonlijkheid van het paard.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.