Top 10 Best Verkochte Gebruiksklare

Lokvoer

 

 

 

 

Top 10 Best Verkocht Gebruiksklaar Vangaas

1. De grote gouden bril Lokvoer: het is de “bril” bij uitstek voor vissers, niet alleen voor een paar oogballen maar ook voor een drietal oogballen. Het is doorschijnend van kleur en verkrijgbaar in 26 verschillende gekleurde, meerkleurige, kleurrijke en opvallende smaken. Sommige soorten kunnen zelfs drijven en weer drijven. Te vinden bij een viswinkel bij u in de buurt.

Ingrediënten 1 eetlepel geprepareerd Lokvoer

1 eetlepel jersey thetas

1 eetlepel heldere maden

1 eetlepel snapper graat in stukjes

1 eetlepel ei toevoeging

1 eetlepel zwarte gelei…

Aanwijzingen: Meng een van de volgende lokazen in een kom:

De grote gouden bril aas = 33 g zandkrab/33 g onzichtbare

38 g kreeft/38 g onzichtbaar

43 g paling/43 g onzichtbaar

1 g blauwe zeebaars/44 g onzichtbaar

75 g forel/77 g onzichtbaar

Met een lichtbestendige stift of stok wordt dit aan de juiste vis voorgelezen. Kleur en grootte doen er voor de vissen niet toe.

2. Blauw Stalen Lokvoer: een van de beste aasjes die je kunt kopen. Het is gemaakt van ijzerdraad dat aan de uiteinden is gerafeld en lang genoeg is om een lus te maken en recht uit te halen in je net. De lus wordt gesloten, en de gekrompen draad wordt doorgegeven aan de vissen, die hem vangen en alles. U kunt gemakkelijk 20 lussen in verschillende maten krijgen.

Ingrediënten 55 g staaldraad

2 eetlepels ebbenhout, epoxyhars, steenzout

3 eetlepels zwarte gelei toevoeging

1 eetlepel gemengde paling in satrax

RICHTLIJNEN: Gebruik een lichtbestendige stift. Je kunt er massa’s van krijgen, maar je hebt een levend wezen nodig om ze op te plakken, zodat je de maat perfect kunt afstemmen. Er is één ‘oogbal’ in elk kleur/maat patroon. Belangrijk: Als je een beetje van de gelei krijgt die vermengd is met houtvuller verwijder dit dan zo goed als je kunt. Proef echter en kijk of de vissen het eraf gespoeld hebben na het voeren.

Eco lokaas is over het algemeen het eenvoudigst te maken. Je hebt wat holle grond nodig om te vullen met Miracle Grow, en je kunt tonnen van deze krijgen en ze gemakkelijk mengen. Zodra het weer warmer begint te worden, kunnen groenten aan de mix worden toegevoegd en vormen ze op hun beurt een leuk smakelijk aas. Maar dat heb je dan ook al om de vissen aan te trekken. (zie Pier Domoe bij Boston)

Opmerking: U kunt ook gekleurd aas gebruiken, hoewel de hoeveelheid kleur verschilt per soort. Bijv. gouden kop is het beste voor gele baars, zwarte kieuw is het beste voor gestreepte baars etc etc. In 2016 brachten de Chinezen kooibaas uit waarin houtsoep verschillende kleuren uitpakte om verschillende visaasjes te maken die er zo goed uitzien dat de partij elk jaar duizenden vissen kan aantrekken.

Een zeer belangrijke opmerking op dit punt: als u het woord “bloedzuiger” ziet op een technisch product, ook wel aas genoemd, dan is dit mogelijk een belangrijke nee-nee! Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Enhancing Environmental Choice.

3. Flashbaits: flashbaits met kleine geplante stipjes die de vis vanaf het begin leren in welke gekleurde cirkel hij moet komen, en zodra de vis in de 1e komt, dan in de 2e cirkel, enzovoort.

We hebben mogelijkheden om 720pin of Football video’s van de giftige beugels te krijgen.

Beyond Video tricks of our fish bait designers De flashbait heeft de neiging het meest zichtbare aas te zijn, aangezien je het echt niet kunt missen. Het is dus ook meestal hoger in prijs. Wij verkopen een verscheidenheid van producten, dus als u de krachtige flashbaits wilt, zult u de individuele chemicaliën per keer moeten kopen. Ik denk dat een pakje met goede kleuren $5 per stuk moet kosten.

Wat voor wedstrijdkwaliteit is het voor de vissen? Het antwoord, geloof me. Sommige van de aassoorten kunnen wat sporen op de huid achterlaten, andere onmerkbaar. Wat betreft het aas dat wij verkopen, zeggen we alleen degene die je onmiddellijk binnen 30 seconden kunt zien. Als u het wilt weten hier zijn de bijzonderheden. Lokvoer

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.