Puppy Training – De Grondbeginselen

Puppycursus

 

 

 

 

De basis zindelijkheidstraining van onze puppies

In de cursus leert u over de zindelijkheidstraining van de puppy. U krijgt veel informatie over het onderwerp zindelijkheidstraining van een puppy. Het zindelijk maken van uw puppy is een van de belangrijkste dingen om hem te leren. Ook leert u hoe u kunt voorkomen dat uw puppy in huis poept. Poepen in huis is een onaanvaardbare gewoonte voor uw puppy omdat het gewoon te gĂȘnant voor u zal zijn. In sommige gevallen gebruiken hondeneigenaren Confocal Toilets (In Break) die hen helpen bij het zindelijk maken van hun puppy. Alle honden moeten zindelijk worden, dus u leert uw puppy om zijn behoefte buiten te doen en niet in huis.

De braakfase doorkomen.

Veel braaksel kan een normaal gedrag zijn van uw puppy die door de fase van braakgedrag gaat. U weet wanneer uw puppy in deze fase komt omdat hij zijn eetlust verliest en al het voedsel begint te weigeren. Braken is voor een puppy heel normaal en u zult hem moeten helpen om door deze gedragsfase heen te komen. In de cursus leert u over de verschillende aspecten van het zindelijk maken, puppy verlatingsangst, overmatig blaffen, het aanleren van puppy’s en nog veel meer.

Een ontstressende playthrough

Het spelen met het braakgedrag is een goede manier voor uw puppy om zichzelf te ontlasten. Dit is erg handig voor u, want als uw puppy overgeeft, bent u er klaar voor en hoeft u zich geen zorgen te maken dat hij in uw huis poept. Puppy’s die braken, weten het meestal als hij er in terechtkomt. Het hebben van een braakstation stelt u in staat om u te concentreren op uw positieve wensen die een brakende puppy ervaart. Het helpt u om al uw aandacht te verplaatsen naar het laten overgeven van de puppy en ernaar te handelen, zodat hij eraan gewend raakt. Puppy’s handelen meestal op de manier om over te geven na het eten of drinken. Ze zoeken een plek om zich te verstoppen en beginnen dan plotseling over te geven en het overgeven gaat naar het doel. Als je de puppy eenmaal laat overgeven en daarna laat spelen, zal hij of zij beseffen dat het altijd speeltijd is als ze overgeven.

Puppy’s opvoeden is een heel belangrijk deel van het opgroeien en Puppycursus is nog maar het begin. Er is zoveel voor u om te weten, dus ga uw gang en begin.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.