horse’s Flight School

Manege Filip Dros

 

 

De algemene lengte van een paardenbox is zes meter.

Maneges hebben soms een in-ring, waarbij de ruiter achter een ringhek zit met een zadel opgehangen aan een zadelophouder. Hierdoor kan de ruiter zijn voet op de grond zetten in de buurt van de vangrail terwijl hij tegen het hek leunt. Als de omheining anders omhoog zou blijven staan zonder een ophanging, kan de bovenkant van de box worden bekleed met hangende matten die gemakkelijk kunnen worden opgehaald. In dit soort maneges worden activiteiten beoefend die sterk lijken op die van gewone maneges, met inbegrip van het springen met het zadel en het oefenen met het hoofdstel.

Jump3d is een vliegschool voor alle vaardigheidsniveaus in de Mid-Atlantische regio met Visa Instructie Programma’s. Wij bieden zowel het Basis Instructie Programma als het Overgang naar Programma als ook een Level 2 Lift en Vlieg Programma. Wij kunnen kern- en gevorderde lessen voor de Fee-Based Flight Skill Levels uitvoeren. Als u op de bovenstaande knop klikt, komt u op onze nieuwe informatiepagina over de vliegschool.

Deze website zal worden gebruikt om een verdere beschrijving te geven van onze Flight Training Programs om interesse en enthousiasme te wekken voor onze mensen en hun vaardigheden. Wellicht wilt u een exemplaar van onze brochure en nieuwsbrieven reserveren.

We hebben ook een cursus setting systeem voor al onze programma’s. We hebben een klasse registratiesysteem zodat iedereen in contact kan komen met de instructeur die u kiest. We hebben ook een faciliteit controle systeem, zodat we kunnen faciliteit verificatie dat u de juiste plaats te zien. Wanneer u een klas registreert, moet u ons een ondertekende verklaring sturen dat u bekend bent met de faciliteit die wij bedienen. Neem contact met ons op om een klassenvereniging te vormen. (Contact info@jackingworld.com)

Ons Flight Center Programma werkt met lokale paardeneigenaars en agenten in het grotere gebied van Philadelphia om te strijden in uitdagingen van vaardigheidsniveau ten opzichte van de vliegroute limieten in de zomer en herfst maanden. Gedurende deze tijd zullen er verschillende klassen beschikbaar zijn. U kunt kiezen om een klasse te nemen en uw eigen vaardigheidsniveau te vervullen. Als u niet kunt deelnemen, kunt u nog steeds profiteren van ons intervalwerk, aangezien de roosterwijziging op onze webpagina zal verschijnen.

De volgende link brengt u naar onze website:

Vliegschool. De Vliegschool is een trainingsklas die is ontworpen met behulp van uitstekende instructiemethoden waarbij gebruik wordt gemaakt van beproefde en bewezen uitrusting. Studenten krijgen instructie in paardrijden op het hoofdtoestel, waar er een informatieblad is voor ieders uitrusting, line-out, en video. Bij het volgen van Niveau 2, begint de trainer met een zeer korte demonstratie van de “Passing”, “Throwing” en “Running” parcours. De studenten krijgen dan oefeningen te zien en technieken aangeleerd via de getimede sets en ze vorderen in vaardigheidsniveau naarmate ze de startlijn bereiken. We dachten dat fietsers de basis in korte tijd zouden kunnen leren, vooral tijdens een trainingsrit in de avond. De planning is op afspraak, maar we hebben veel vraag van studenten en kunnen altijd vullen.

Werptraining. Een basis betere combinatie van Springen en Werpen. In deze les wordt sportief materiaal gebruikt.

Wisselen van werpstart. Een zeer flexibele les om het vermogen van elke loper te verbeteren om van een vlakke loopstart naar een vloeiende loopstart naar een werpstart te presteren.

lees meer:

Ruiterbewijs halen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.