Hondenpensioen

Hondenopvang Westland

Vandaag de dag kan iedereen een hondenpension krijgen. Sinds ik in 1992 met het DAD-programma begon, zijn mijn cliënten uiterst gelukkig en tevreden met hun ervaring. Er zijn nu hondenpensions over het hele land. Sommige zijn groot en sommige zijn klein. Sommige hebben bepaalde voorzieningen, andere niet. Velen hebben websites met alle video’s die je vanuit huis kunt bekijken. Anderen hebben zelfs een doorgang naar een andere verdieping, zodat u terug kunt gaan om de honden te zien nadat ze uit de kennel zijn.

Sommige mensen hebben twee, drie, vier, vijf of meer honden. Ze vragen of ik elke hond een week naar hun huis kan sturen om hun speciale persoon te ontmoeten. Dan komen ze hun hond(en) bij ons ophalen en brengen ze hen weer weg. Ze kunnen ze ophalen tussen 9 en 5. Als we gesloten zijn voor zaken, bellen ze ons van tevoren om te zien wanneer we open zijn. Sommige mensen hebben retailiate naar een andere verdieping en pick-up op hun gemak.

Alle hondeneigenaren die ik heb ontmoet houden van hun honden. Ze worden verwend, uitgelaten, verwend, getraind, gebaad, en geliefd. Ze kunnen de persberichten lezen en kennen de mensen die hen voorgingen om hun volgende zet uit te zoeken. Ik vraag ze altijd, “Heb je een dierenarts aanwezig?” niemand van hen heeft dat. Als ik vraag waarom, zeggen ze, “hij/zij kwam bij mij thuis om te zien hoe de honden bij de dierenarts waren. Ik vind het niet erg dat hij/zij langskomt, maar het zou wel respectvol zijn geweest.” Vind je het erg dat hij/zij bij je thuis komt? Ik stel deze vraag de hele tijd. Ze kunnen zeggen, “Oh je bent zo’n aardig mens. Je hebt geen medische hulp nodig. Je hebt ook geen oefening nodig. Je kunt een lange deken halen en die aan de hond geven als je klaar bent. Je bent een aardig mens die geen medische hulp nodig heeft.” Ik moet lachen als ik hun rationalisaties hoor. Het blijft me verbazen hoe bang ze worden. Noem je ze een onophoudelijke eeteter? Gezond? Gezond? Proberen ze het trauma te vermijden van het moeten laten inslapen van hun hond of de zorgen van de toekomst, die niets anders is dan euthanasie in de achtertuin voor een langere periode?

Toen ik opgroeide waren er geen dierenartsen of chemicaliën voor hartwormpreventie. De kinderen kregen pillen van 16.00 tot 18.00 uur als ze thuiskwamen van school en er was geen mogelijkheid om een hartwormtest te krijgen tot ze 9 weken oud waren. Mijn meisje was te jong en te bang om het te vragen. Ze had ongetwijfeld wormen en ik herinner me dat ik een druppel lotion in haar oor deed en ervoor zorgde dat ze niet in de modder speelde of een neusverkleining kreeg. Ze bloedde door het hele huis tot ik klaar was met haar te laten zien waar het allemaal heen moest. Elke vlo die een vlo accepteert, leeft lang en één vlo kan in zijn leven 2000 eitjes leggen waaruit 100.000 eitjes kunnen voortkomen. Ziet u waarom het zo moeilijk is om vlooien te bestrijden?

Begin vandaag nog met het bestrijden van vlooien. De bedreigingen voor onze honden nemen toe door de slechte economie. We kunnen de slechte economie danken aan de slechte adem door de arme hond te kwellen met aangeknaagde vlooienbanden, verlaten bedden, en dierenartsrekeningen en medicijnen die ziekte en zelfs de dood veroorzaken.

Laten we eerlijk zijn, de huidige medische wereld voor honden is erbarmelijk. Eén op de drie honden, Fido is niet gezond en zal hoogstwaarschijnlijk een vroegtijdige dood sterven. Als uw hond niet door vlooien is aangetast en het point of no return voorbij is, ga dan met hem naar een dokter en doe hem een halsband om met uw eigen naam erop. Als u wilt dat uw hond blijft leven, moet u het zelf doen. U moet vlooien opsporen en bestrijden voordat ze uw hond vinden.

Vlooien zijn de vloek van de hondenwereld. Ze lieober, vallen aan, springen, leggen eitjes en brengen ongeluk aan u en uw gezin. De vlo is een bedreiging. Denk er eens over na mensen. Ik durf te wedden dat u ook niet aan een huidvaccinatie zou beginnen zonder eerst uw arts te raadplegen. Is het anders voor uw hond? Nee. Vlooien zijn een plaag en een gevaar voor onze honden. De hond kan niet praten maar hij kan het u wel vertellen. Als u vlooien op uw hond aantreft moet u er iets aan doen.

Er zijn momenten dat u denkt dat u of een ander gezinslid vlooien heeft. Er kan één boosdoener zijn of meer dan één. Als verantwoordelijke eigenaar moet u zorgen voor vlooien uw hond en de vlooien of anders wordt u gewoon een vlooienhandelaar.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.