Hoe werkt een tatoeage

Tattoo shop Purmerend

 

Veel mensen vragen zich af hoe een tatoeage werkt. Geïnspireerd door een tatoeage die Echt is, is het eigenlijk een levende kunst. In tegenstelling tot een eenvoudig ontwerp, wordt een tatoeage geplaatst is een driedimensionale ruimte, de perforaties creëren een gebied van beperking. Hoewel lichaamskunst al vele decennia bestaat, is de technologie voor het tatoeëren recentelijk ontwikkeld.

Bij body art worden inktdeeltjes met fijne naaldjes in de huid aangebracht. Het ontwerp wordt op de huid geplaatst op een manier die gelijkaardig is aan de resultaten van een tatoeëertechniek. Terwijl er geen hitte betrokken bij lichaamskunst is kunnen de fysiologische gevolgen worden bereikt afzonderlijk het ontwerp in de huid. Hoewel niets identiek kan zijn aan een tatoeage op het lichaam, is alles vis-à-vis het ontwerp.

Traditionele ontwerpenDe traditionele methode voor lichaamskunst stamt uit de tijd toen pigment en kleurstof werden gebruikt om een ontwerp te maken. Deze ontwerpen werden getekend met houtskool en verkocht in het Piercera proces als nagellak. Deze producten werden opgemaakt met kennis uit de tijd van de Egyptenaren.

De Egyptenaren staken veel van hun uiterlijk af. Om de sensatie te bereiken, combineerden de Egyptenaren het bekeken element van hun omgeving met het gezichtszintuig. Zij creëerden doeleinden om hun werelden te verfraaien en beïnvloedden zo de esthetiek. De Grieken gebruikten ook zintuigen en ontwierpen veel mooie dingen. Omdat hun zintuigen directer waren en meer oor hadden, probeerden zij dingen van grotere schoonheid te maken.

De Grieken waren de eersten die goud gebruikten in make-up en voor hun ogen. Ze gebruikten ook opvallende kleuren om hun gevoelens uit te drukken. Oogmake-up was een popularisator van de samenleving. Als bewijs schilderden houtskooltekeningen van vrouwen die leefden in de tijd van de documentaire mannen als oranje, groen, zwart of wit. In de schilderkunst werd het gedaan om haaruitval te tonen en leeftijd te onderscheiden. Het haar werd groen gekleurd.

Aristocraat Alexander schreef in zijn De sculptura dat de jeugd mooi, blond, blank en glanzend moest zijn. Het haar was groen gekleurd.

In Japan hebben de geisha’s hun gezichten wit geschilderd als papier. Bewaar prachtige dingen die vreugde brengen. Het is niet zo dat elke grappenmaker per se een aardig persoon is. Het is de plicht van elke beschaafde man en vrouw om de samenleving mooi te houden.

Hair Design for Fun-Conivating and EnjoyingEven als je niet opschiet met je haardesign, is het hoogstwaarschijnlijk wel leuk. Plezier is de belangrijkste drijfveer achter elke handeling, en het haar is geen uitzondering. Een haarsnit dragen of krijgen kan leuk zijn, en het kan zelfs een excuus zijn om een kleine girl power cakewalk te houden door je rommelige manen.

 

LEES MEER : 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.