Hoe kiest u de juiste verlichting voor uw huis

Theaterdoek

 

Maskers variëren in prijs van betrekkelijk eenvoudige gordijnsystemen tot uitgebreide open systemen die zijn ontworpen om een set gordijnen, toneelverlichting en geluidsapparatuur in een enkele behuizing te verpakken (Atlantic Comedies, cushionscamp pyrotechnics). Wat een gordijn onderscheidt van een gewoon gordijn is zijn vermogen om meerdere tinten zwart te geven wanneer het opkomt en ondergaat.

De sleutel tot het succes van een theaterproductie is de nodige verlichting om de performers en het publiek de dynamische voorstellingen te laten beleven alsof het een zwaar gedoseerde reeks komische sketches betreft. Verlichting is slechts één van de vele factoren die de intensiteit van een theaterervaring bepalen. Maar zoals met vele variabelen, zijn de lichtpodiumsystemen die vandaag op de markt zijn niet gestandaardiseerd, duur of stabiel genoeg om een artiest een goede indruk te geven van eender welke ervaring. Met dat in gedachten hebben wij de meest uitgebreide theaterverlichting voor thuis ontwikkeld.

Complexe verlichtingssystemen

Luxe theaterverlichting die goedkoop is en een VERVANGINGSWAARDE heeft.

Elk van onze theaterverlichtingsstijlen heeft zijn sterke en zwakke punten. Luxe theater verlichting biedt instant theater nostalgie en wordt bereikt met behulp van conventionele daken en iconische gevormde podium ogen. Doe-het-zelf-theaterverlichtingssystemen bieden echter de flexibiliteit om een verscheidenheid van podiumruimten tot studio-achtige huiskamerinstellingen uit te rusten, met vrijwel geen hard labeur vereist! Onze theaterverlichtingsconfiguraties zijn geoptimaliseerd voor de meest plezierige omstandigheden en bieden zowel prestaties als entertainment met de juiste hoeveelheid comfort.

Luxe Theater Verlichting

Luxe theaterverlichting biedt betaalbaar en gemak voor binnenopvoeringsruimten. De gangpaden van een theater worden vervangen door de grote algemene zitplaatsen van een reusachtige lederen fauteuil, flatscreen TV, honderden DVD/MP3 interfaces en gestroomlijnde computers. Home theater verlichting bootst de look van een reusachtige boekenkast na, een speciale look die handig is om mee te spelen bij een live optreden of tijdens een optreden wanneer er niet gefilmd wordt.

Bowling Theaterdoek Verlichting

Luxe theaterverlichting maakt personalisatie en persoonlijke aandacht mogelijk. Wij bieden theaterverlichting die lijkt op authentieke bowlingbaan verlichtingsruimtes. Passende en veelzijdige lamp armaturen zijn opgenomen om alle verschillende LED-armaturen en accessoires die we zijn zo trots op, en een HUGE selectie van hangers, headset bocht & schakelaar houders, cactus lampen, en nog veel meer te controleren. Al verlichting voor de huur van de bowlingkaartjescabine kan worden aangepast en worden gepersonaliseerd.

Voedsel Jury’s Verlichting

Voor juryleden die een gezondheids- en veiligheidsomgeving wensen tijdens hun optreden, stel uw licht- en vioolballen op uit de buurt van voedselverwerkende zones en trappen. Zet al je andere lichten en podiumverlichting op maximale sterkte om het restaurant, de industrie en andere functies te verlichten. Als u klaar bent, zet dan uw volume aan en op elke schemerig verlichte hoek om u heen!

Cinema Theater Verlichting

Wij bieden het meest gestroomlijnde en meest innovatieve verlichtingssysteem voor commerciële en gebruikte filmtheaters aan. Onze aangepaste bioskoopverlichtingssystemen voor de huizen van de filmmakende industrie, videocam en motiebeeld complexe wijze zijn zonder vergelijking aan onze gerespecteerde concurrenten.

Vechtspel Canter Madness

Het is game day bij Canter spells doom voor elke deelnemer die niet wakker is, of dat nu betekent dat je vloer en het hele huis bevuilt terwijl er 3 uur voorbij gaan en niemand de moeite neemt om te stofzuigen of douchen, onvoorbereid zijn op je tegenstander, of gewoon frustratie in het algemeen. Fight Night Spell is listig ontworpen voor die scenario’s en we bieden top presterende bijnamen en aangepaste afstudeerceremonies!

HOVERBOARDS

Op maat gemaakte, volledig betaalbare, professioneel gebouwde en geschilderde hellingbanen die ontworpen zijn om de gasten vlot van het theater naar de dansvloer te leiden voor een sportervaring op volledig scherm en alle kortingen, attracties en voorzieningen die u zich maar kunt wensen!

 

LEES MEER : 

Theaterdoeken

Pipe and drape

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.