Hoe kies je de juiste baby desserts

Eerste hapjes baby

Laten we het voorbeeld nemen van een Engelse muffin en een appel. De Engelse muffin heeft een hoge energiewaarde en is de belangrijkste bron van warmte en calorie├źn gedurende de hele dag. De appel daarentegen heeft een hoog vezelgehalte en een lage energiewaarde. Het is dus een uitstekende keuze als tussendoortje.

2 Als ouder heb je waarschijnlijk vaak het gevoel gehad dat je je baby uithongert en hem/haar daarom een tussendoortje laat nemen. Vaak voelen wij ons als ouders schuldig over het snacken en in plaats van het gewenste babyhapje, wil onze baby liever een reep of chocolade. Wij als ouders voelen ons dan bezwaard door het feit dat we een snack aan onze baby moeten geven. Dit is echter helemaal niet het geval. U moet er altijd rekening mee houden dat tussendoortjes zorgvuldig moeten worden gekozen. De volgende tips moeten in overweging worden genomen bij het kiezen van het ideale babyhapje.

3 Onder de babyhapjes zou het ijsje de juiste keuze zijn. Het is voedzaam en de chocolade kleuren zijn puur optioneel. U moet er wel rekening mee houden dat chocoladekleurstoffen niet echt gezond zijn en niet aan baby’s ouder dan zes maanden mogen worden gegeven.

4 We hebben heerlijke en gezonde opties voor je om uit te kiezen. Je kunt je eigen gezonde snack bedenken; bijvoorbeeld een banaan-notencrunch met aardbeien, een kipnugget met druiven, je kunt ook een boterham maken met een volkoren pitazakje en dat vullen met vers gesneden worteltjes.

5 Laten we het nu over vers fruit hebben. Je zou een stuk watermeloen in grote plakken kunnen snijden en die voor de kleintjes achterlaten om op te eten. Ze kunnen de schijfjes in hun mond stoppen en doorslikken. Je kunt ook schijfjes appel in je kindermaaltijd stoppen om ze te laten eten.

6 Je kunt ze ook verschillende snacks naar keuze geven. Wat dacht je van een paar hete peper hoorntjes? Of misschien wat worteltjes. Ze kunnen deze snacks eten tot ze vol zitten. Ook courgette sticks zijn een lekker tussendoortje voor je baby. bovenstaande tips kunnen ook gebruikt worden voor babyvoeding als je het kookt

7 Als u uw kind wilt aanmoedigen om fruit en groenten te nemen, kunt u er kleine plakjes kaas op leggen. Dit kan het eten smakelijker maken voor de kleintjes.

8 Een ander lekker en gezond tussendoortje voor uw kleintjes zijn een paar verse en sappige kipfilets. Deze kunnen worden gedoopt in een beetje magere roomkaas voor een lekkere snack. Je kunt ook eieren voor hun ontbijt nemen. Dit is het ideale moment voor baby’s om eieren te eten. Eieren zijn rijk aan vitamine B, calcium en ijzer.

9 Als u de tanden van uw kind wilt poetsen, kunt u een schijfje komkommer ertussen doen. De tandpasta kan het werk doen. Zorg ervoor dat het pH-neutraal is.

10 Als u wilt zien welke kleur de huid van uw baby heeft, kunt u een huidKleurenwijzer gebruiken. Kies producten die genoeg kleur bevatten voor de huid van je kind.

 

lees meer

Beste babyvoeding

Babyvoeding potjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.