Hoe goed zijn biologische stoffen

Biologische stoffen

 

Ik betwijfel of de vraag “Hoe goed zijn biologische stoffen en hoe goedkoop zijn synthetische stoffen?” onmiddellijk voor de hand ligt, dus laat ik u enkele voorbeelden geven om mijn punt te illustreren. Ten eerste: Ruw en eenzaam alleen dragen geen stof. Ongeschoolde arbeiders dragen stof met arbeid en zorg, maar de geschoolde arbeiders niet. Gelooft u dat de handwerksman uit Bangladesh even bekwaam is als de ambachtslieden of zelfs beter? Dan bent u niet zo slim als ik. Wat belangrijk is, is hoe de lonen worden betaald. Managers en opzichters betalen een hoger loon of meer voor arbeid dan voor de vaardigheden die in de werkplaats zijn verworven voor de produktie van de stof zelf. Dit is een voorbeeld van het verschil in behandeling tussen de ambachtsman op een doek en zijn arbeiders.

Zijn katoenen stoffen minder efficiënt dan zijde en linnen voor het reinigen en het behoud van het milieu? Nee. Katoen is gewoon efficiënter in een veel groter aantal toepassingen. Het aantal keren dat katoen kan worden hergebruikt is veel groter dan het aantal keren dat zijde kan worden hergebruikt! Daarom kunnen we de was anders doen en hulpbronnen besparen! Ten tweede: In de 120.000 onderzoeken naar de effecten van stof op de menselijke gezondheid blijkt 85% van alle effecten lichamelijke gezondheidseffecten van textielvervuiling te zijn. Er is veel meer onderzoek dat kan worden gedaan. Ten eerste: door alleen maar de laboratoria te doen, kunnen we de effecten van chemicaliën in stof en textiel zien, maar er kan niet veel meer worden gedaan, omdat we maar zeer beperkt laboratoriumwerk met hoge getrouwheid hebben! Als we alleen maar het goed gecontroleerde laboratoriumwerk zouden doen, zouden we zorgvuldiger kunnen kijken en alleen als de resultaten consistent zijn, kunnen we de mensen echt vertellen wat voor hun gebruik goed is voor stof. Maar als je het onderzoek op milieu-effecten doet, zijn je conclusies niet betrouwbaar. Oordeel daarom zelf over wat voor jou een goede deal is. Doe niet wat je niet bereid bent te betalen.

We kunnen zien dat, of het nu organisch of synthetisch is, papier en cellulose van planten effectiever zijn bij het herstellen van een kapotte huid dan brandbare vezels. Denkt u dat dit “groener” is? Of zijn uw zorgen over het milieu groter? Dan bent u niet zo groen als ik. Zoals we zagen met doek, en zoals met voedsel, is de enige betrouwbare manier om veel biomassa-afval te besparen, ze zelf te gebruiken!

Wil je weten waarom je goed eet? Koop biologisch. Geen ander zal het doen als je goed genoeg kijkt. Het kost soms iets meer, maar niet zoveel als je denkt! Armen van andere landen, zij voeden ons hun katoen om ons te doen geloven dat veel katoen! Dat is een leugen, goedkoop en bedrieglijk. Het is gebaseerd op dezelfde leugens, fabricage, en productie van synthetisch katoen. De voordelen in levensduur, zijn voorbij wat je denkt! Raad voor Landbouwgegevens, het Amerikaanse ministerie van Landbouw.

 

LEES MEER : 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.