Het Netwerk van Regels

Kambo sessie

 

Naast de Kambo Organisaties heeft de IAKP – International Association of Kambo Practitioners een TARGET Netwerk, met meer dan 60 lidorganisaties die zich inzetten voor het veilig gebruik van Kambo voor overleving en zelfverdediging.

We verwelkomen nieuwe leden om lid te worden van de IAKP – International Association of Kambo Practitioners:

Ken , The Kambo Network Intelligence Analyst , zorgt voor dekking en sponsoring voor website ontwikkeling, naast andere taken.

Om lid te worden van de IAKP dring ik er bij je op aan om de Regels en Voorschriften te lezen (sites naar beneden) klik op Regels en Voorschriften . Als je van plan bent om mee te doen maar geen Kambo-gerelateerde ervaring hebt, bezoek dan de andere site die ik voor je promoot om de andere ‘harde dingen’ te weten te komen die je kunt doen om de wereld vrij van Jihad te helpen houden.

Er zijn drie manieren om lid te worden van de IAKP – International Association of Kambo Practitioners.

Als controleur kun je een Gecertificeerd Kambo Consulent worden en andere Kambo Beoefenaars groep per groep ontmoeten; je kunt een Gecertificeerd Kambo Instructeur worden; of je kunt een Gecertificeerd Kambo Liaison worden. Als je op dit moment gecertificeerd wilt worden als Kambo Practitioner, dan moet je je laten certificeren door de door Amnesty International getrainde Kambo Technicus. Hoe ze het doen is als volgt: Ze nemen het geluid van een mes dat vlees raakt, hakt, bloedt, pulseert, etc, en nemen dat op bij verschillende snelheden en temperaturen, vervolgens maken ze vijf lange termijn opnames van dezelfde geluiden en objecten, van verschillende plaatsen en verschillende tijdsperiodes. Vervolgens voeren zij een statistische analyse uit van de factoren die van invloed zijn op het geluid en kijken of zij kunnen bepalen welke de verklaring zou kunnen zijn. Lukt dat niet, dan gaan ze elk hun eigen weg. Het kost tijd omdat er een verschil is tussen spelen met het zwaard van je neef en spelen met je eigen zwaard, en tussen luisteren naar het gezang van de plaatselijke moskee en de ultieme drumbeat van Allah.

Volg mijn Kambo Acts of Takeover pagina voor komende “ACTIE” mogelijkheden.

 

LEES MEER : 

Voedingssupplementen Den Haag

Personal organizer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.