Dog Walking in Helmond

Honden uitlaatservice Rotterdam

 

 

 

Het maakt niet uit of u in een grote stad of in een kleine stad woont, honden moeten ten minste 20 minuten per dag worden uitgelaten. Het geeft ze vitale lichaamsbeweging en vermindert verveling als niets anders. Honden uitlaten in Helmond is een beetje een hit en miss ding. Als uw hond gedisciplineerd is en gedurende 30 minuten een goede hondenuitlaatroute volgt, wordt u beloond met een blije en tevreden hond. Tegelijkertijd kunt u gefrustreerd raken over de hond waarmee u te maken hebt. Wees klaar voor een beetje strijd als dat nodig is.

Als u geen omheinde tuin heeft, is het belangrijk om elke dag tijd te besteden aan het uitlaten van uw hond aan de lijn. Gebruik de riem niet om uw hond vast te binden (ik adviseer om nooit een riem te gebruiken om uw hond vast te binden) maar gebruik hem om de hond dicht bij u te houden terwijl u wandelt. Gebruik een zachte stoffen riem om de hond te dragen, een zak met zachte zijkanten kan de hond rustig houden. Als u een riem gebruikt, wees dan voorbereid op een gevecht elke keer.

Als u honden uitlaten in Helmond een uitdaging vindt, onthoud dan deze belangrijke tips.

Water is de beste verdediging en uw hond zal sneller geneigd zijn om zijn hond na zijn dagelijkse wandeling op te rapen, als u meerdere slokjes water neemt samen met zijn hondenuitlaatbeker. U kunt ook dogglycerine spray overwegen voor het schoonmaken van hondenballen. Het sprayen van de gel in het water is prettig, gemakkelijk toe te dienen en is niet schadelijk voor uw hond of het water dat u beiden drinkt.

Veel voorkomende commando’s om uw hond te leren zijn: zit, naar het toilet gaan, blijf, kom, breng de slang, enz. Als u uw hond deze eenvoudige, veelvoorkomende commando’s leert, zult u zich als roedelleider profileren en zult u een veilige en gelukkige schoffelpartij hebben.

Het woord “blijf” is een commando dat u zult gebruiken om de hond onder controle te houden. U krijgt controle over uw hond door hem te zeggen te zitten en te blijven. Als u een omheinde tuin hebt, kunt u controle over uw hond uitoefenen door hem te zeggen te zitten en te blijven. Terwijl u wandelt zullen ze leren te blijven totdat u ze loslaat om te gaan. Deze tip werkt voor 18 maanden oude Malamutes met veel energie.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.