De wereld om je heen

Buying an ant colony

Zijn er andere insectenkolonies gecamoufleerd onder de aarde? Wie weet. Als je het maar uitzoekt. Als je vrienden thuis zijn, heb je tijd genoeg om je mierenhotel van dichtbij te bekijken. Laat je monitor van de grond zweven en kijk naar deze grote hanger die eruit ziet als een ijspegel die uit je monitor steekt en verwonder je over de schoonheid van deze lieflijke insecten. Heb je je ooit afgevraagd hoe het met de kinderen gaat die je helpt als je niet thuis bent, of hoe vaak je ze mee op avontuur kunt nemen? Zo ja, dan zult u blij zijn uw insectenvrienden elke dag te zien. Als je een andere mier vindt, wees dan niet verlegen om ze voor te stellen – het is een geweldige manier om samen vrienden te maken. Je kunt ze allemaal lid laten worden van je ant colony en zo heb je een mierenhotel voor het leven!

Als je je nog steeds afvraagt wat je nu moet doen, laten we dan eens kijken naar een paar van deze ideeën…

De wereld om je heen verkennen

Als u uw omgeving goed kent en het binnen het toergebied ligt, kunt u een museum bezoeken en u laten informeren over het verleden. Maak eerst een goede indruk door een medewerker van uw favoriete museum om een groot beeld te vragen om uzelf te laten zien. Wanneer u een kleiner museum bezoekt, kunt u kennis opdoen over het identificeren van dieren, rondleidingen geven, en nog veel meer. Tenslotte, als je toevallig iemand kent die op reis is, kun je vlak voor vertrek een mierenhotel bezoeken. Dit zal u een kans om direct kennis over de stad te krijgen en te helpen bij eventuele huisvesting behoeften.

Buiten Avontuur

Terwijl je mierenhotel hoog staat, laat je een glimlach horen en vergeet niet om er een paar foto’s van te maken. Laat je vrienden weten hoe interactief het is om omhoog te kijken naar het mierenhotel om het te delen. Je kunt oude foto’s en zelfs historische foto’s van je stad delen. Houd je jaarlijkse bezoeken bij en begrijp hoe je het stadsoor kunt krijgen als je het afgeeft. Op deze manier kun je nieuwe avonturen ontdekken terwijl je lokale kennis doorgeeft aan je volgende nieuwe vriend.

Vrijwilligerswerk

Terwijl je het insectenhotel aan het ontdekken was, wat was je eigenlijk aan het doen? Vrijwilligerswerk is niet alleen voor musea en het is veel nuttiger dan je zou denken. Kijk eens naar de lijst hieronder en zie wat een wereld je bestrijkt met je eindeloze wijsheid. Unplug en inspireer de volgende generatie van geïnspireerde metropolen!

Antwoorden op de Dictator vragenlijst

Als de resultaten van uw enquête aantonen dat uw mierenhotel aan al deze criteria voldoet, stelt u zich dan eens voor dat u de persoon bent die er officieel een ontwerpt! In feite zou u letterlijk de revolutie kunnen zijn, aangezien u het enige idee bent dat bij iedereen is opgekomen!

Enig idee?

Heeft iemand u ooit om hulp gevraagd bij het ontwerpen van een eigen mierenhotel? Dat was ons oorspronkelijke idee en we zijn er vrij zeker van dat jullie het geweldig zouden vinden om in de schijnwerpers te staan met jullie aanwezigheid die zo intellectueel en uniek is. Als je vragen hebt of gewoon meer wilt kletsen, stuur ons dan een berichtje!

 

lees meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.