De kosten van een begrafenis

uitvaart Naarden Bussum

 

De basiskosten van een begrafenis bedragen meestal minder dan $2000, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. De meeste begrafenissen kosten minder dan $2000, maar u kunt de meeste diensten – inclusief een te-begravene, crematie, begrafenisversieringen of preek – voor zo weinig als $1000 of minder krijgen. Vraag uw verloskundige hoe haar voorkeurswijze voor het aanbieden van een dienst voor een to-be-grieved van invloed is op uw kosten. Wanneer een dienst wordt uitgevoerd kan afhangen van uw persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen verkiezen opgenomen muziek en wijn boven een begrafenisstoet en -dienst. Hoe meer diensten, hoe vaker de dienst kan worden aangeboden. Mercy Hospice Carol Algos voegt daaraan toe: “Ook wij krijgen in eerste instantie meestal zo’n 30 procent van de diensten aangeboden en de rest wordt voor ons geregeld, afhankelijk van de omstandigheden. Aangezien families zich vooral bewust zijn van de out of pocket kosten die met het rouwproces gepaard gaan, verbaast het me niet dat we bij de minder dan 1000 dollar een aantal families hebben voor wie de begrafenis van een volwassene geen prioriteit is. Ze willen de stress van de situatie zo snel mogelijk wegnemen.” Elk jaar wordt in Australië ongeveer 300.000 dollar uitgegeven aan begrafenissen, en dit draagt bij aan de kosten van de zorg voor alle pas overledenen. Hier zijn een paar ideeën die kunnen bijdragen aan het verlagen van de kosten:

Maak decor voor de begrafenisondernemer en lever het dan zelf thuis af

Overweeg een preventieve begrafenis, wanneer geregeld wordt dat jonge vrienden de plechtigheid zullen leiden.

Overweeg een dienst voor mensen die geen begrafenis wensen, zoals bij een verloving of een huwelijk.

Elektronische gebedsdienst, geleid door een geestelijke of psycholoog in plaats van een dominee

Moedig vrienden aan om te verschijnen op de begrafenis van een familielid dat misschien wat emotionele steun nodig heeft, zoals een kind; het zou een nuttig gebaar kunnen zijn dat u dit doet voor iemand die is overleden, in plaats van voor iemand die onlangs is overleden.

Overweeg voorwerpen voor begrafenissen te verkopen of te schenken, zoals kerk- of bijbelteksten of bloemen

Onderhandel met leveranciers om kortingen of vergoedingen aan te bieden voor veel begrafeniskosten. Het kan ook mogelijk zijn om namens u afspraken te maken met leveranciers om creditcards te accepteren voor begrafenis donaties. De Australian Funeral Directors Association zegt dat begrafenisondernemers de kosten van de verkoop van goederen en diensten voor begrafenissen kunnen helpen drukken door kortingen of financiële prikkels te geven aan mensen die ervoor kiezen om de begrafeniskosten op een andere manier te doneren. Ongeveer 1/3 van alle mensen die zelf voor de uitvaart betalen, overwegen dit ook op abonnementsbasis te doen, zoals een financieel zekere regeling in het kader van een professionele inkooporganisatie of schriftelijke contracten met uitvaartondernemers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.