De kit intrekbare Executive

Templars gear

 

Reserve pistoolspoelen worden in de kit meegeleverd ALS U KIEST…

Met de optionele gratis tactische takedown tool geven we u extra de flexibiliteit en de kracht om sneller te bewegen en aan een gevaarlijke situatie te ontsnappen. Met het eenvoudig te installeren gereedschap kunnen de pistoolgrepen in minder dan een seconde gemakkelijk worden verwijderd en vervangen.

De F-1 intrekbare kolf vervangt uw bestaande opvouwbare kolf van enkele kilo’s. Bevestigd aan het uiteinde van de loop, met een montagebeugel, zal het gespecialiseerde beweging en kritische nauwkeurigheid geven met precisie effectief vuur. De gemakkelijk te installeren sling verdubbelt uw tactische vuurkracht.

Je soldaat en zijn geweer/Templars gear zien er het best uit als het lijkt alsof ze naar jou kijken en niet naar de vijand. Leder is sterk, robuust en zal zich goed houden. De coating aan de buitenkant helpt het leer te beschermen en houdt het veel langer schoon.

De geweerplank is iets langer dan onze standaard geweerplanken van 1,2 inch. Opgevouwen en stevig aan de voorkant vastgehouden, geeft de geweerplank u de lengte die nodig is om de extra kogels te dragen.

Special Design Propaganda Shirts $80 Voeg aan je belofte toe om een 6-delige set van unieke representatieve viltte en posters te krijgen. Gemaakt voor de Franse regering in de 19e eeuw, deze propaganda posters zijn voorzien van gedetailleerde afbeeldingen van de problemen in die tijd. 6 inches hoog! Let op: ontwerp is alleen ter referentie, het uiteindelijke product kan variëren, maten en kleuren kunnen variëren, en deze shirts 2 inch = $85 per stuk Aanschaf door de self-funding campagne is de enige manier waarop we deze aan u kunnen leveren. Als we ze aan u geven, krijgt u ze later gratis als onderdeel van de beloningen. Tot ziens op de show! $160 TOEVOEGEN AAN UW BELONING om BLAUW EN WIT “KRAUT” PAPERBACK te krijgen. Limited edition set van 25 exemplaren, gesigneerd door de maker van “The Matrix: Reloaded”

 

LEES MEER : 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.