12 Schone Wijn Tips

Leer schoonmaken

 

6. Schoon wijn- of wijnglas

Vul de wijnbokalen vaak bij, dat geeft u de zo belangrijke schone en heldere aanblik. Dit is vooral belangrijk als uw glazen met vuil zijn besmeurd of bekrast. Zet whisky voor nuchtere luie blaadjes (afgekort RDLS). Azijn werkt ook. En hoewel ze niet zoveel vloeistof absorberen als oplossingen op alcoholbasis, hydrateren ze het glas en houden het helder.

7. Maak je leer schoon – letterlijk

Als je ’s ochtends als eerste een föhn op je haar aanbrengt, kun je je droge, jeukende hoofdhuid gelukkig en droog houden. Als je een föhn specifiek voor je haar wilt, probeer dan de Mighty Essential, een professionele föhn met CWI-certificaat, die de ideale diepe conditionering en mat-ondergoed zachtheid geeft. De bekledingsmotoren van de bekledingsfabrikant Crocks , ontworpen om roest af te stoten en vet af te brokkelen. Maak ook optimaal gebruik van die koffiekannen met planken die voorkomen dat water uit uw koffie spoelt. Dicht uw koffiepotten af met een paar lagen keukenpapier.

8. Afwasmiddel

Groene zeep helpt bij het afwassen van glanzende vaat en apparatuur en verwijdert het kleverige vet en de condens die zich kunnen ophopen op verwaarloosde voorwerpen. Het absorbeert het vet en de vetresten, afhankelijk van het soort vaat dat wordt gebruikt. Sommige vaatwassers hebben schrobbers, zodat er geen speciale zeep nodig is om de vaatwasser na elk gebruik schoon te maken.

9. Wrijven met goede staalwol

Net als slapen op een bed van staalwol, houdt dit een mooi bed van schoon en lekker ruikende adem. U hoeft alleen maar de binnenkant van een leren bankstel te bekleden en het zal comfortabeler en stijlvoller zijn. Zonder het tapijt, de stukjes van bescherming te bieden tegen vlekken en vuil. Een enkele stem van een vriend kan genoeg zijn om in plaats daarvan een vloerkleed te kopen. Het resultaat? Roestvrije matrassen en een volledige rustgevende slaap.

10. Droog je sokken

Om modder en vuil van uw laarzen en schoenen te drogen, gebruikt u gewoon een föhn op een lage stand. Stoffige laarzen en schoenen kunnen daarna gemakkelijk worden opgeveegd. De enige uitzondering hierop zijn laarzen met rubberen zolen. Het kan zijn dat ze geweekt moeten worden.

 

LEES MEER :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.